MORNING 8.50AM REGISTRATION / 9AM EXAM START


DATE

AFTERNOON

1:40PM REGISTRATION / 2.00PM EXAM START


Venue


SUBJECT


DURATION (min)


NO: OF CAND


START TIME/ END TIME


INVIGILATORS


Senior Teacher Start


Senior Teacher End


Lesson Change Over



VENUE


SUBJECT


DURATION (min)


NO: OF CAND


START TIME/END TIME


INVIGILATORS


Senior Teacher Start


Senior Teacher End


Lesson Change Over


Gym


Religious Studies


2 Hrs


19


9am - 11am


LMS, JJ


MWW


MWW


NA


Thursday

4th Jan


Hall


English Lit (Paper 1)


1Hr 45mins


93


2pm - 3.45pm

NQM, P1- ZT, MAS, ALS, JT P2 - CP, MD,

AHW, ARB


TK


TK


MWW, TK, DS


Business Studies (2 x 45min papers)


1Hr 30mins


22


9am - 10.30am


Gym


English Lit (Paper 1)


1Hr 45mins


78


2pm - 3.45pm


IK, SYS, KH


DS


DS


NA


Physical Education (1)


1Hr


11


9am - 10am




MORNING 8.50AM REGISTRATION / 9AM EXAM START


DATE

AFTERNOON

1:40PM REGISTRATION / 2.00PM EXAM START


Venue


SUBJECT


DURATION (min)


NO: OF CAND


START TIME/ END TIME


INVIGILATORS


Senior Teacher Start


Senior Teacher End


Lesson Change Over



VENUE


SUBJECT


DURATION (min)


NO: OF CAND


START TIME/END TIME


INVIGILATORS


Senior Teacher Start


Senior Teacher End


Lesson Change Over


Gym


French Listening (Higher)


45mins


57


9AM -

9.45AM


JJ, LMS


MJH


MJH


NA


Friday 5th Jan


Hall


Geography


1Hr 45min


100


2pm - 3.45pm


CI, SH, ALS, SAA


DS


MJH


DS, MWW AAB, ML


Gym


French Listening (Foundation)


35mins


51


10AM -

10.35AM


LMS, JJ


DS


DS


NA


Gym


History


1Hr 45mins


53


2pm - 3.45pm


CW, EB


OO


OO


NA


Sports Centre


Spanish Listening (Higher)


45mins


2


9AM -

9.45AM


1


OO


OO


NA




MORNING 8.50AM REGISTRATION / 9AM EXAM START


DATE

AFTERNOON

1:40PM REGISTRATION / 2.00PM EXAM START


Venue


SUBJECT


DURATION

(min)


NO: OF CAND


START TIME/ END TIME


INVIGILATORS


Senior Teacher Start


Senior Teacher End


Lesson Change Over



VENUE


SUBJECT


DURATION

(min)


NO: OF CAND


START TIME/END TIME


INVIGILATORS


Senior Teacher Start


Senior Teacher End


Lesson Change Over


Gym


Computer Science (1)


1Hr 30mins


11


9am - 10.30am


LMS, JJ


CI


CI


NA


Monday 8th Jan


Gym


Chemistry


1Hr 45mins


52


2pm - 3.45pm


LMS, JJ


MWW


MWW


NA


Media


1Hr 30mins


15


9am - 10.30am


Hall


Combined Science GCSE


1Hr 15mins


105


2pm - 3.15pm


CW, DK, DD, SAA


TK


TK


TK, DS, CAB, MWW


Gym


French Reading (Higher)


45mins


51


11.05am -

11.50am


LMS, JJ, +2


DS


DS


NA



French Reading (Foundation)


1Hr


57


11.05am -

12.05pm


Spanish Reading (Higher)


1Hr


2


11.05am -

12.05pm



MORNING 8.50AM REGISTRATION / 9AM EXAM START


DATE


AFTERNOON

1:40PM REGISTRATION / 2.00PM EXAM START


Venue


SUBJECT


DURATION

(min)

NO: OF CAND


START TIME/ END TIME


INVIGILATO RS


Senior Teacher Start


Senior Teacher End


Lesson Change Over



VENUE


SUBJECT


DURATION

(min)


NO: OF CAND


START TIME/END TIME


INVIGILATO RS


Senior Teacher Start


Senior Teacher End


Lesson Change Over


Hall


Physics


1Hr 45mins


52


9am - 10.45am


JRD, VXS, NR


MD


MD


CI, MD, MJH, PS


Tuesday 9th Jan


Gym


Biology


1Hr 45mins


52


2pm - 3.45pm


LMS, JJ


DS


DS


NA


Gym


Combined Science GCSE


1Hr 15mins


105


9am - 10.15am


P1-ELJ, MMS, AMA, AR P2- ALS, TVW, CE, AO


CI


CI


NA




MORNING 8.50AM REGISTRATION / 9AM EXAM START


DATE

AFTERNOON

1:40PM REGISTRATION / 2.00PM EXAM START


Venue


SUBJECT


DURATION

(min)


NO: OF CAND


START TIME/ END TIME


INVIGILATORS


Senior Teacher Start


Senior Teacher End


Lesson Change Over



VENUE


SUBJECT


DURATION

(min)


NO: OF CAND


START TIME/END TIME


INVIGILATORS


Senior Teacher Start


Senior Teacher End


Lesson Change Over


Hall


English Lit (Paper 2)


2Hrs 15mins


93


9am - 11.15am


MAS, MJH, ZT


PS


PS


RS, OO, PS


Wednesday 10th Jan


Gym


Citizenship


1Hr 45min


17


2pm - 3.45pm


LMS, +1


DS


DS


NA


Gym

English Lit (Paper 2)


2Hrs 15mins


78

9am - 11.15am


NYM, SHJ


RS


RS


NA

Computer Science (2)

1Hr 30mins


11

2pm - 3.30pm